Uw Fylds' boxspring

Uw Fylds' boxspring

Boxspring

Fylds hoogwaardige houten frames worden met de hand gelijmd en geschroefd. De frames bestaan uit extra dik gelaagd hardhout uit het hoge noorden.

 

Door zijn trage groei en uiterst lage vochtigheidsgraad "werkt" dit hout niet meer na de kap. Dit garandeert een uiterst stabiel en robuust karakter. 

 

Het Belgisch Bed biedt u een vlakke of elektrisch verstelbare opstelling aan.

 

In vlakke versie onderscheiden we de ‘Standard Base Medium’ en de ‘Standard Base High’. Hierin verzekeren duurzame pocketveren dankzij hun 7 zonen indeling een perfecte ondersteuning van de Fylds matras.

 

Medium versie

Boxspring hoogte van 22cm, te combineren met potensets van 15cm.

 

High versie

Boxspring hoogte van 27cm, te combineren met potensets van 10cm.

 

Drop In

De electrisch verstelbare ‘Drop In’ varianten met 4 of 2 motoren zijn steeds afgewerkt met een extra stevige 4 zijdige omranding in Fylds decostof. Mini-pocketveren zorgen voor een perfecte ondersteuning van de Fylds matras.

 

De Drop In unieke Fylds mekaniek zit mooi verborgen binnenin de deco omranding en werd ontworpen voor gebruik met de zwaardere Fylds matrassen. Testen laten ons bovendien toe te melden dat deze verstelbare bodem ook gebruikt kan worden door personen met een maatje meer.

 

Bij de Drop In onderscheiden we de ‘Drop In Base Medium’ en de ‘Drop In Base High’.

 

Medium versie

Boxspring hoogte van 22cm, te combineren met potensets van 15cm.

 

High versie

Boxspring hoogte van 27cm, te combineren met potensets van 10cm.

 

De luxueuze RSM handbedieningen laten u toe alle delen traploos te verstellen en u rustig te laten genieten van voorgeprogrammeerde slaap of relax posities, massage programma’s (bij 4 motorige versie) alsook het synchroon bedienen van beide bedhelften.