Uw boxspring bedbodem

Uw boxspring bedbodem

Hoogwaardige houten frames worden met de hand gelijmd en geschroefd. De frames bestaan uit 33 mm dik gelaagd hardhout uit het hoge noorden.

 

Door zijn trage groei en uiterst lage vochtigheidsgraad "werkt" dit hout niet meer na de kap. Dit garandeert een uiterst stabiel en robuust karakter. 

 

Voor de bedbodem van uw Belgisch Bed heeft u de keuze uit een vlakke of een elektrisch verstelbare variant.

 

In vlakke versie onderscheiden we de High Base en de Medium Base waarin kleine pocket veertjes ondersteund worden door een Bonnell binnenvering. De Fylds’ Bowl Base heeft een pocketveren interieur en wordt afgewerkt met een robuuste massieve ‘cuvette’.

 

De elektrisch verstelbare variant is verkrijgbaar in een twee-, drie- of viermotorige versie. U brengt uw bed traploos in de gewenste positie via een draadloze RF-handbediening.

 

De luxueuze LCD-bediening bij de drie- en viermotorige versie biedt extra ingebouwde functies zoals bodemverlichting, alarmklok, synchronisatie alsook bediening van een optionele massagesysteem.

 

 

High Base

belgisch bed

De Fylds' High Base boxspring is 36 cm hoog en lijkt wel boven de vloer te zweven. Hij is standaard afgewerkt met een Fylds' decostof en 4 High Base rolwieltjes.

Medium

belgisch bed

De Fylds' Medium Base boxspring is 24 cm hoog en staat sierlijk op 10 cm hoge pootjes (optioneel verkrijgbaar). Hij is standaard afgewerkt met een Fylds' decostof en kan afgewerkt worden met een bedrok of boxhoes.

Bowl Base

belgisch bed

De Fylds' Bowl Base is 24 cm hoog en staat sierlijk op 10 cm hoge pootjes (optioneel verkrijgbaar). Hij is standaard afgewerkt met een Fylds' decostof en een massieve Cuvette.